Sjodalsprøven høst 2020



Gudbrandsdal Fuglehundklubb ønsker velkommen til jaktprøve i Sjodalen 5 og 6 september.

UK og AK begge dager
VK søndag

Partilister oppdatert 05.09.2020:

Premieliste Lørdag
Premieliste Søndag 

Feil eller spørsmål ifm. partilister meldes til gfhk.jaktprove@hotmail.com, eventuelt tlf.:924 89 909.

Opprop fra kl.08.30 hver dag.
Husk penger til parkering.
Husk saurenhetsbevis.
Husk eget apportobjekt til VK.

Vi ønsker velkommen til jaktprøve i Sjodalen. Det er viktig at alle setter seg inn i informasjon fra prøveledelse i dette innlegget, samt at alle gjør seg kjent med FKF sin veileder for gjennomføring av jaktprøver: https://www.fuglehundklubbenesforbund.no/images/stories/dokumenter/Jaktprover/2019/veileder_jakt_covid19_2020.pdf

Vi er avhengig av at alle bidrar til å overholde gjeldende smittevernsregler og tiltak. Dette er en felles dugnad, og eventuell smitte kan få fatale konsekvenser for resten av jaktprøvesesongen, og andre arrangement. Gudbrandsdal fuglehundklubb avholder prøven i tråd med kommunale og statlige smittevernsregler, samt NKKs regler og FKFs veileder. Der prøveledelsen ser det som nødvendig, kan vi skjerpe reglene ytterligere.For prøvehelgen er det viktig at:

1) Det skal alltid holdes 1 meters avstand til andre deltakere, dommere, prøvearrangører og andre. Husk besinnelse selv i oppjagede stunder når premien er et faktum!

2) Ingen med sykdomstegn eller tegn til smitte skal møte opp på prøven og dens omgivelser!

3) Alle må vurdere egen tilstedeværelse og deltagelse dersom de selv eller nærstående er i risikogruppe for eventuell smitte!

4) Førere med flere hunder: a) Dersom en fører har TO hunder i et parti, må det på forhånd avtales en fast handler / leier av hund når den ene er i slipp. Denne personen skal registreres av dommer/på opprop og forplikter seg til å være med gjennom hele dagen, eller til fører med to hunder er ferdig bedømt. Det er IKKE anledning til å bytte leier/handler gjennom dagen. b) Dersom en fører har FLERE enn TO hunder, er det ikke anledning til at noen andre i partiet kan leie hund. Fører i dette tilfellet MÅ ha med egen handler som ikke selv fører hund. Denne personen registreres av dommer/på opprop, og har IKKE anledning til å forlate partiet før fører med flere hunder er ferdig bedømt (gjelder alle av førerens hunder).Felles for begge alternativer er at hender og leiebånd alltid skal desinfiseres før overlevering av hund.

5) Alle MÅ ha med egen apportfugl i VK, det er ikke lov å låne fugl hos andre.

Videre presiseres det at:

– Det vil ikke henges opp partilister. Oppdateringer kommer på våre Facebook og nettsider, og alle deltakere må følge med der så tett inntil opprop som praktisk mulig

– Det er ALLTID dommer som skyter i fuglesituasjoner. Det er IKKE anledning til å bruke egen startpistol.

– Prøven har bemannet sekretariat på Maurvangen. Vi vil operere med låst dør, og deltakere som skal i kontakt med sekreteriatet bes fortrinnsvis henvende seg på telefon. Om det ikke er praktisk mulig vil det være mulig å få kontakt med oss på Maurvangen.

– Premieutdeling foregår utenfor sekreteriatet med 1 meters avstand.

– Det arrangeres ikke jegermiddag i regi av Gudbrandsdal fuglehundklubb. Maurvangen server mat i egen regi, og det vil så fremt situasjonen ikke endrer seg, være mulig å kjøpe middag der, organisert etter deres rutiner.

NKKs representant, dommere eller prøveledelse forbeholder seg retten til å bortvise alle som ikke forholder seg til gitt regelverk og beskjeder.

www.fuglehundklubbenesforbund.nofuglehundklubbenesforbund.no

Påmeldingsfrist: 24. august 2020
Startkontingent: UK/AK kr. 450.- pr. start. VK kr. 500.-

Info om webpåmelding finnes lengere nede i saken.

Det er åpnet for utvidet påmelding. Startkontingent etter 24. august: UK/AK kr. 500.- pr. start. VK kr. 550.-

Sekretariat : Besseggen Fjellpark, Maurvangen. Sekretariatet vil være åpent fra fredag kveld kl. 20:00 Prøvesekretær: Andreas Tutturen Clausen, mob. 924 89909 eller e-post: gfhk.jaktprove@hotmail.com
Overnatting: Besseggen fjellpark-Maurvangen, Bessheim fjellstue, Hindsæter m.fl

Kart: https://kart.gulesider.no/?c=61.488427,8.844380&z=16

Parkering-/bomavgift: kr 50,- per dag for alle biler som er med ut i terrenget, samt for de som skal gå fra Maurvangen (unntatt hyttegjester).

Her følger en info om webpåmelding:

Ved påmeldinger på jaktprøven ved bruk av webpåmelding, vil man møte følgende betegnelser når man skal melde på i UK eller AK:

UK1, UK2 eller AK1, AK2

UK1 eller AK1 betyr lørdag for start i disse klasser og UK2 eller AK2 betyr start på søndag.

Vi håper at denne forklaringen gjør det mer forståelse når man benytter webpåmelding.

Lykke til, – og husk på å melde på innen prøvens fastsatte frist for å unngå ekstragebyret på kr. 50,- pr. start!